Chiro Aksent > Nieuws > Uncategorized > Chirokamp 2021

Chirokamp 2021

Beste allen,
Hoewel we op dit moment nog niet weten of ons kamp dit jaar al dan niet kan doorgaan, zijn we toch met volle moed al volop bezig met de voorbereidingen. Wij hebben alvast veel goede hoop, hopelijk jullie ook? 

Normaal organiseren wij steeds een kampinfo-moment, dit jaar zal dit in de vorm van een boekje zijn. Het infoboekje kan je in de bijlage raadplegen. Op 7 mei 2021 organiseren wij om 20u een zoom-sessie (link wordt verstuurd via mail op 3 mei). In deze sessie geven wij een kort overzicht van wat een kamp inhoudt. Zowel de leiding van de jongste groepen, de groepsleiding als de VB’s zijn dan aanwezig om een antwoord te bieden op al jullie vragen of bedenkingen.


Om de praktische organisatie van het chirokamp rond te krijgen, vragen wij jullie vriendelijk om het onderstaande formulier zo snel mogelijk in te vullen. Op deze manier hebben wij een beter overzicht i.v.m. het aantal mogelijke bubbels. Verder hopen wij om jullie zo snel mogelijk meer informatie hierover te kunnen geven. 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiU7LB3kQureScyLtr0ff_zFEfO36E9QzWRbkT-844dTf9lA/viewform?fbclid=IwAR0aMUoEmv3vq1VtktEmU5QxFixp8JS3fzT8yhff2YGFqbQQ7q0DDS9hvoo

Alvast Bedankt!

Vriendelijke groeten,

De leiding van Aksent

© 2022 - Chiro Aksent, Waversesteenweg 24, 2820 Bonheiden.