Chiro Aksent > Chirokledij

Chirokledij

Net zoals de meeste Chiro’s hebben ook wij ons eigen uniform. Het uniform verstrekt ons groepsgevoel en zo zijn we altijd en overal herkenbaar. Bovendien zijn onze Chiro kleren echte speelkleren en kunnen ze tegen een stootje.

Een uniform is bij ons verplicht vanaf de kwiks, maar ribbels en speelclub houden we zeker niet tegen om dit ook al te dragen. Het uniform bestaat uit onze eigen blauwe Chiro trui, een Chiro T-shirt of topje en een Chiro short, -rok of –broekrok.

De trui, T-shirt en het topje zijn elke zondag te koop op de Chiro, spreek hiervoor gerust iemand van de leiding aan. Ook hebben we een tweedehands aanbod op de Chiro. Of je kan deze hieronder bestellen, indien we de betaling goed ontvangen hebben zal er een pakketje klaarliggen op de volgende Chiro-zondag.

Voor een Chirohemd, -short, -rok of –broekrok kan je in de Banier, de Chirowinkel in de O.L. Vrouwstraat te Mechelen, terecht. In de Banier vind je ook enkele andere leuke attributen om je uniform op te vrolijken, zoals kentekens per afdeling, Chirokousen, ...

Schrijf ook zeker je naam in je uniform, zo kunnen wij er mee over waken dat de uniformen met de juiste persoon huiswaarts keren.

T-shirt

22 €

Card Back Card Front

Topje

15 €

Card Back Card Front

Trui

25 €

Card Back Card Front
Maat S is momenteel niet beschikbaar!

Betalingen gebeuren via overschrijving naar: BE 97 7885 1002 7049. Gelieve het juiste bedrag te storten en de naam en familienaam van je zoon/ dochter in de mededeling te zetten. Alvast bedankt!

Naam*
Indien je meerdere stukken bestelt met elk een andere maat , gelieve dit hier te vermelden!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 - Chiro Aksent, Waversesteenweg 24, 2820 Bonheiden.