Chiro Aksent > Chirokledij

Chirokledij

"*" geeft vereiste velden aan

Net zoals de meeste Chiro’s hebben ook wij ons eigen uniform. Het uniform versterkt ons groepsgevoel en zo zijn we altijd en overal herkenbaar. Bovendien zijn onze Chiro kleren echte speelkleren en kunnen ze tegen een stootje.

Een uniform is bij ons verplicht vanaf de kwiks, maar ribbels en speelclub houden we zeker niet tegen om dit ook al te dragen.

Het uniform bestaat uit onze eigen blauwe Chiro trui, een Chiro T-shirt of topje en een Chiro short, -rok of –broekrok.

De trui, T-shirt en het topje zijn elke zondag te koop op de Chiro of via hieronder, spreek hiervoor gerust iemand van de leiding aan. Ook hebben we een tweedehands aanbod op de Chiro. Of je kan deze hieronder bestellen, indien we de betaling goed ontvangen hebben zal er een pakketje klaarliggen op de volgende Chiro-zondag.

Voor een Chirohemd, -short, -rok of –broekrok kan je in de Banier, de Chirowinkel in de O.L. Vrouwstraat te Mechelen, terecht. In de Banier vind je ook enkele andere leuke attributen om je uniform op te vrolijken, zoals kentekens per afdeling, Chirokousen, …

Schrijf ook zeker je naam in je uniform, zo kunnen wij er mee over waken dat de uniformen met de juiste persoon huiswaarts keren.

T-shirt

12 €

Card Back Card Front

Topje

8 €

Card Back Card Front

Trui

25 €

Card Back Card Front

Bordeaux T-shirt

12 €

Card Back Card Front
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.

Betalingen gebeuren via overschrijving naar: BE 97 7885 1002 7049. Gelieve het juiste bedrag te storten en de naam en familienaam van je zoon/ dochter in de mededeling te zetten. Alvast bedankt!

Naam*
Indien je meerdere stukken bestelt met elk een andere maat , gelieve dit hier te vermelden!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je chiro rok of short koop je in de Banier, de chirowinkel in de O.L. Vrouwstraat te Mechelen. Hier kan je onder andere ook de kentekentjes halen. Je vindt er ook andere leuke attributen zoals een Chirohemd, sokken en schoenen. Deze maken echter geen deel uit van het verplichte verplichte uniform. Door Chiro Aksent te melden aan de kassa kan je korting krijgen op Chiro artikelen. Ook spel en knutselmateriaal vind je in de banier!

© 2023 - Chiro Aksent, Waversesteenweg 24, 2820 Bonheiden.