Covid 19

Beste ouders en leden van Aksent,

Wij missen de Chiro op zondag. Jullie ook? Wij komen met een oplossing! Want een zondag zonder Chiro is geen echte zondag.

Wij hopen dat jullie de komende zondagen klaar zijn om tussen 14:00 en 17:00u de leukste activiteiten te doen. Belangrijk hierbij is te melden dat  zolang de maatregelen i.v.m. Corona gelden, Chiro zondagen op onderstaande manier ingevuld worden. Wij organiseren namelijk een wedstrijd tussen de afdelingsgroepen.

Hoe kunnen jullie deelnemen?
  • Je ouders vragen om lid te worden of jezelf toevoegen op de besloten Facebookgroep indien je ze zelf Facebook hebt. De besloten Facebookgroep noemt:“Chiro Aksent speelt thuis!”. Hierop wordt elke opdracht apart geplaatst op het tijdstip (tussen 14-17u)  dat de opdracht uitgevoerd moet worden. Het is de bedoeling dat je reageert met een foto of video.
  • Indien je ouders/jezelf geen facebook hebben kan je steeds de foto’s of video’s sturen naar ons mailadres: chiroaksent@hotmail.com. Elke zondagvoormiddag wordt de lijst naar iedereen doorgestuurd via mail zodoende we iedereen zoveel mogelijk kunnen bereiken.
Hoe kunnen jullie winnen?

Per goede uitvoering van de opdracht wordt er één punt toegekend aan de afdelingsgroep van het betrokken lid. Er wordt rekening gehouden met aantal kinderen in de afdelingsgroep, zo kan alles op een eerlijke manier verlopen. Elke maandag wordt de tussenstand meegedeeld.

Wij hebben er alvast zin in!

Speelse groetjes
De leiding van Chiro Aksent