Chiro Aksent > Nieuws > Uncategorized > (Her)inschrijvingen 2019-2020

(Her)inschrijvingen 2019-2020

Hieronder vinden jullie alle informatie over de herinschrijvingen van de huidige leden en de inschrijvingen van nieuwe leden.

  • We vragen aan al onze huidige leden om zich her in te schrijven indien ze volgend jaar lid willen blijven. Ook de leden van wie de generatie momenteel niet vol zit. In de periode van 1 augustus tot 15 augustus zullen jullie een herinschrijvingsformulier op de website vinden. Vergeet dit zeker niet, want na deze periode verlies je je voorrang en we zouden niet willen dat jullie je niet meer kunnen inschrijven! Klik op onderstaande link voor het herinschrijvingsformulier:
  • Broers en zussen van huidige leden en kinderen van oudleiding van Chiro Aksent krijgen voorrang om zich in te schrijven. Voor hen zal er tussen 15 augustus en 31 augustus een inschrijvingsformulier online komen. Na deze periode verliezen ook zij hun voorrang. Indien broers, zussen of kinderen van oudleiding zich willen inschrijven in een generatie die reeds volzet is, komen zij op de wachtlijst terecht. Klik op onderstaande link voor het inschrijvingsformulier:
  • Nieuwe leden kunnen zich inschrijven op de inschrijvingsdag zondag 1 september vanaf 17.30u op ons chirodomein. Na 1 september komt er een inschrijvingsformulier online langs waar verder ingeschreven kan worden. Wanneer een generatie volzet is (=22 leden, dit is het geval bij geboortejaar 2011), kom je op de wachtlijst terecht. Wanneer er kinderen afvallen voor de paasvakantie, wordt de eerst volgende op de wachtlijst gecontacteerd. De volgorde van de wachtlijst zal behouden worden over de jaren heen. De wachtlijst is echter geen garantie op een plaatsje bij Chiro Aksent op korte termijn… Nieuwe leden kunnen 29 september, na de overgang, starten. Ze kunnen twee keer proberen alvorens het lidgeld te betalen en de inschrijving definitief te maken. Klik op onderstaande link voor het inschrijvingsformulier:
© 2021 - Chiro Aksent, Waversesteenweg 24, 2820 Bonheiden.