Chiro Aksent > Nieuws > Uncategorized > ! Kampinschrijving & Medische fiche !

! Kampinschrijving & Medische fiche !

Beste ouders,


De grote vakantie komt steeds dichterbij en dat wil zeggen dat het aftellen naar het kamp kan beginnen! In een vorige mail ontvingen jullie het kampboekje. 


Bij deze sturen wij jullie een herinneringsmailtje over de kampinschrijvingen. Als je je nog wil inschrijven voor het kamp, kan dit nog tot 22 juni 2021 door het kampgeld overschrijven te schrijven op onze rekening BE97 7885 1002 7049 met vermelding van “Kamp 2021 + naam + afdeling. De prijs bedraagt €130 voor wie 10 dagen op kamp gaat en €85 voor de ribbels. Voor kinderen uit hetzelfde gezin geven we een korting van €5 vanaf het tweede kind. Voor inschrijvingen na 22 juni, komt er €5 bovenop de kampprijs bij.


De concretere informatie ontvangen jullie na dat alle inschrijvingen binnen zijn, in bijlage vinden jullie het draaiboek dat Chiro Nationaal in het algemeen heeft opgesteld. 


De medische fiche, te vinden in bijlage, kan je op zondag aan de leiding bezorgen of bij Lien Jansen in de brievenbus steken (Dorp 13, Bonheiden). Voor 14 juli 2021!

Heb je nog vragen of twijfels over het kamp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de leiding.Wij hopen dat jullie meegaan, want we hebben jullie er allemaal graag bij!
Groetjes, De leiding

© 2022 - Chiro Aksent, Waversesteenweg 24, 2820 Bonheiden.