Krank it up!

De Jeugddienst Bonheiden organiseert normaal gezien het tweede Krank-festival op zaterdag 1 augustus aan de Krankhoeve. Helaas zal dit niet mogen, maar voorzien zij wel een alternatief! Zij zullen zaterdag 1 augustus Krank live uitzenden op facebook. Be ready

🎧
🎤
🎼
🥁

Wijzigingen kampregels

Beste ouders,

Chiro nationaal heeft enkele zaken gewijzigd i.v.m. het kamp. Zo is het termijn dat je symptomen vrij moet zijn voor je op kamp mag vertrekken veranderd van 5 naar 3 dagen.

Het stappenplan bij ziekte en mogelijke besmettingen staat nu ook op de website: https://chiro.be/info-voor-leiding/corona/ziekte-op-kamp

Alle leden komen 27 juli in Bonheiden aan om 17u.

 • De ribbels komen aan op Waversesteenweg 29 (Parking De Meent)
 • De Speelclub komen aan op het Chiro domein
 • De Rakwi’s & de kwiks komen aan op Waversesteenweg 52 (Parking Berentrode)
 • De Tito’s komen aan op het kerkplein
 • De Keti’s & aspi’s komen aan op Eisenhowerlaan 29 (Parking aan het Voetbalveld)

Vanaf Maandag 29 juli t.e.m. donderdag 2 juli is er de mogelijkheid om uniformen te bestellen. Dit kan door een mailtje te sturen met de bestelling + het betalingsbewijs + adres (alle prijzen staan op onze website). De bestellingen worden aan huis geleverd tussen vrijdag 3 juli en zondag 5 juli waarbij er zeker rekening wordt gehouden met de maatregelen.

Wijzigingen van andere zaken zijn mogelijk. Alle updates van informatie zullen altijd gecommuniceerd worden.

Vriendelijke groeten,


De Leiding

Kampinfo!

Beste ouders en leden,

Hier zijn we dan met de informatie rond het kamp. In bijlages vinden jullie alle informatie. 

Kampbrief
– Medische fiche (Deze kan u samen met de kleefstickers van de mutualiteit (!) droppen in de brievenbus bij leiding Lien en Kaat (Dorp 13, Bonheiden) voor 14 juli 2020). 
Fiche met risicogroepen
Kampboekje

Indien u nog vragen hebt kan u steeds contact op nemen met de VB’s of groepsleiding. 


Lien Jansen 0499 71 38 70 
Hanne Busschots 0496 83 35 69 
Chloé Hébert 0478 05 19 04 

Lobke Liekens 0497 39 86 40 
Sofie Crauwels 0498 68 00 55 

Vriendelijke groeten,

De leiding

Toch op kamp

Beste ouders

De veiligheidsraad heeft vandaag beslist dat we in juli toch op kamp mogen vertrekken! Wij zijn alvast enorm blij en opgelucht dat het kamp mag doorgaan! Natuurlijk gaan er verschillende maatregelen moeten genomen worden om het zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.

Maandag 25 mei organiseert Chiro nationaal een info moment voor groepsleiding en VB’s waar er concrete uitleg wordt gegeven. Wij brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte over het inschrijvingsmoment en andere concrete informatie!

Wij hebben er al zin in! hopelijk jullie ook?

Vriendelijke groeten,
De Leiding

Voorbereiding kamp

Zoals jullie zien zit de leiding allemaal in hun kot en zijn we begonnen met de voorbereidingen van het kamp. Wij laten alvast de moed niet zakken en hopen jullie snel terug te zien! 🏡❤️ 

#blijfinuwkot #stayhome #aksentresent

Breugel (afgelast)

Beste leden, oud leden, ouders en grootouders,

Het is duidelijk gezien de omstandigheden, we met spijt in het hart genoodzaakt zijn om de jaarlijkse Breugel af te gelasten. We hopen er echter op dat deze situatie zich snel normaliseert en eventueel later op het jaar de Breugel toch nog kan doorgaan. Voor diegene die intussen reeds een reservatie hebben gemaakt en mogelijk deze hebben betaald, stuur dan zeker een e-mail naar de werkgroep: werkgroep.chiroaksent@gmail.com. Jullie betaling zal spoedig worden teruggestort.

De leiding is volop bezig met het zoeken naar een nieuw moment voor kampinschrijvingen en het infomoment. Aangezien de situatie nog onzeker is, kunnen we hier geen vaste datum voor bevestigen. Verdere informatie volgt zo snel mogelijk!

Alvast bedankt voor jullie begrip

Vriendelijke groeten,
De leiding en werkgroep

Chiro thuis!

Infomoment en oudercafé

Op vrijdag 27 september zijn alle ouders welkom op ons jaarlijks infomoment en oudercafé. We starten met het infomomentje om 20u30 op het chirodomein. Hier komen jullie alles te weten over de werking van de chiro, alle evenementen en speciale activiteiten en kunnen jullie kennismaken met de leiding van jullie zoon of dochter. Na dit infomoment is er de mogelijkheid nog eventuele vragen te stellen aan de leiding en kunnen jullie even napraten met een hapje en een drankje.

Tot dan! De leiding

Chirozondagen in september

Joepie! Het nieuwe chirojaar staat alweer voor de deur. Trek jullie chiro uniform maar aan want het is weer tijd om te ravotten, coole spelletjes te spelen en ons kei hard te amuseren. Hieronder vinden jullie even een overzichtje van wat er allemaal op de planning staat in september…

 • Zondag 1/09: eerste chirozondag
 • Woensdag 3/09: vandaag vind onze jaarlijkse kaftactie plaats. Kom jullie nieuwe schoolboeken in een leuk chirojasje steken! Jullie zijn welkom van 14 tot 16u op het chirodomein.
 • Zondag 8/9: chirozondag
 • Zondag 15/09: laatste chirozondag met jullie groep!
 • Zondag 22/09: overgang! Vandaag gaan jullie naar jullie nieuwe groep en komen jullie jullie leiding te weten… spannend!
 • Vrijdag 27/09: vandaag is het infomomentje en oudercafé. Naar jaarlijkse traditie geeft de leiding een klein woordje uitleg over de werking van de chiro, kunnen jullie terecht met al jullie vragen en achteraf genieten van een lekker hapje en drankje! Meer info volgt nog.
 • Zondag 29/09: vandaag is het de eerste chirozondag met jullie nieuwe groep en leiding! Nieuwe leden mogen vanaf vandaag ook mee komen ravotten.

Tot zondag!