Chiro Aksent > Nieuws > Uncategorized > Planning 28 maart + bevraging Chiroactiviteiten april

Planning 28 maart + bevraging Chiroactiviteiten april

Beste ouders,

Er zijn terug verstrengingen i.v.m. met de jeugdbeweging. Voor -12-jarigen gaan we van bubbels van 25 naar bubbels van 10 personen.Iedereen neemt zijn eigen drinkbus mee!

Wij kiezen vanuit Chiro Aksent om voor de Rakwi’s (Geboortejaar: 2010 & 2009) een mondmaskerverplichting in te voeren tijdens de Chiroactiviteit, dit geldt vanaf morgen (28 maart).

Bevraging Chiroactiviteiten april:

Elk kind mag één hobby uitvoeren per week.Chiro Aksent kiest ervoor om per maand te werken.Onderstaande bevraging geldt voor alle leden.

Wij krijgen als Chiro Aksent graag een duidelijk overzicht van wie naar de Chiro zou komen.

Wij vragen daarom om onderstaand Google Forms document in te vullen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5X15jb5unrRgz6o4erjWiqqJHQcHEv-TtEOCZq6dI4xeXiQ/viewform?usp=sf_link

Indien je uw kind(eren) inschrijft, gaan we dit uiteraard nauwgezet opvolgen op aanwezigheid. Indien je uw kind(eren) niet inschrijft, kies je ervoor om je kind(eren) niet te laten deelnemen aan de activiteiten. Wij gaan dit nauwgezet moeten toepassen. Indien je hen inschrijft betekent dit dat ze 4 & 25 april aanwezig zijn (11&18 april is het geen Chiro o.w.v.paasvakantie), tenzij het door ziekte of een ander beletsel niet aanwezig kan zijn.Wij vragen desgevallend om ons tijdig (indien mogelijk) te verwittigenper smsnaar de leiding. 

Je kan inschrijven tot woensdag 31 maart 2021 tem 20h.

Vriendelijke groeten,

De leiding van Chiro Aksent

© 2021 - Chiro Aksent, Waversesteenweg 24, 2820 Bonheiden.